Wie zijn wij?

Welkom op Arienskonvikt.nl. De website waar we de nieuwste gadgets uitproberen en testen. Door ons te volgen ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van lifestyle en mode. Daarnaast durven wij over de rand te kijken en gaan we verder waar anderen stoppen. Ook de vreemde eenden van de catwalk worden bij ons uitgelicht. Want be wild betekent voor ons ook be weird. Wij houden van een beetje vreemd, jullie toch ook?

Deze week willen we het met jullie hebben over nieuwe trend op het gebied van een extra zakcentje. Tegenwoordig gaat men bijna drie keer per week uit eten, loopt men in de nieuwste kleding en wordt er naar de beste feestjes gegaan. Maar waar doet men dat allemaal van? Echt van dat ene salarisje? Wij geloven niet dat iedereen zo ruim te besteden heeft en we weten zeker dat er meerdere mensen lucratieve bijbaantjes hebben. Niemand durft daar echter wat over te zeggen. Wij wel. We hebben echter alleen geen lucratief bijbaantjes, maar we verdienen wel geld. Dat doen we door een spelletje te spelen. Leuker kan het bijna niet! Daarom vertellen we straks meer over Unibet Casino.

Een andere trend die niet onopgemerkt moet blijven is het gebruik van wietolie. Deze wietolie (ook CBD-olie genoemd), zorgt voor ontspanning en is zonder psychedelische effecten. Een ontspanning die je iedereen gunt! Hierover volgt ook later meer.

Een andere tip die we jullie meegeven is de verkoop van kinderkleding. Kinderkleding is namelijk enorm gewild en je kan hier een aardig zakcentje aan overhouden. Interessant om dit eens voor jezelf te onderzoeken. Kinderkleding kun je goedkoop opkopen via verschillende website in China en Polen. Deze kinderkleding is kwalitatief erg goed en kun je makkelijk verkopen. Leuk om dus geld te verdienen met de verkoop van mooie kinderkleding.