Wietolie

wietolie

Wat we net ook al bespraken is het gebruik van wietolie. Deze wietolie is in opkomst en een mooie aanvulling op onze nederwiet die te roken is. Niet iedereen houdt er echter van om een sticky te roken. Wel denken wij dat iedereen tegenwoordig op zoek is naar ontspanning. Ontspanning kun je natuurlijk op meerdere manieren vinden. Door een stuk te wandelen, te mediteren of een gezonde en lekkere maaltijd te maken. Maar soms helpen deze genoemde zaken niet om de ontspanning te vinden. Wat doen je dan? En wat doe je wanneer je geen joint wil roken? Juist, dan kan wietolie een oplossing bieden. Wietolie zorgt voor ontspanning zonder dat je je stoned voelt. Een prachtige oplossing! Je kan nog steeds prima functioneren en bent niet vertraagd door een drugs.

Wietolie wordt verkregen vanuit de hennepplant en heeft verschillende helende functies. Ook belangrijk om te melden is dat er geen schadelijke stoffen te vinden zijn in wietolie. Wietolie ondergaat een heel proces voor het klaar is voor gebruik. In dit proces worden alle schadelijke stoffen eruit gefilterd en blijft er alleen een puur concentraat over. Dit pure concentraat kun je in flacons vanaf 30 milliliter kopen. Dat is natuurlijk maar een klein flesje. Wietolie heb je echter maar een paar druppels per dag nodig. Dat betekent dat zo’n klein flesje dan ook lang meegaat. Daarnaast kun je het kleine flesje met wietolie gemakkelijk in je tas stoppen en meenemen. Zou ben je altijd verzekerd van jouw dagelijkse portie ontspanning.

Wietolie kun je ook gebruiken in je thee. Gooi enkele druppeltjes wietolie in een mok hete thee en het lost direct op. Ook heeft wietolie een lekkere geur en is het dus een erg lekkere toevoeging aan je thee. Wietolie mag echt gezien worden als therapeutisch vanwege de vele goede invloeden op het lichaam. Wietolie is echt met alle gemak tot je te nemen. Wietolie wordt daarom ook de ruwe diamant genoemd. Wij garanderen dat je met wietolie goed zit. Het is veilig en heeft absoluut geen nadelige effecten op het lichaam.  Daarnaast is het organisch gekweekt, een groot voordeel voor de natuurliefhebbers onder ons!

Ontdek hier wij wie zijn!